Pangamin Bifi s inulinem tbl.200 sáček

EAN: 8595226400236

Kód SÚKL: 0000004

Doplněk stravy

Pro obnovu střevní bakteriální rovnováhy. Složení: šetrně sušené pivovarské kvasnice, užitečné mikroorganizmy (bifidobakterie a laktobacily). BIFI PANGAMIN je přírodní přípravek, obsahující 50% kvasničné biomasy a 50% zaky Celý popis produktu

93 Kč

83 Kč bez DPH

14 dnů

Při nákupu nad 1500 Kč DOPRAVA ZDARMA

Popis produktu
Popis

Pro obnovu střevní bakteriální rovnováhy.

Složení: šetrně sušené pivovarské kvasnice, užitečné mikroorganizmy (bifidobakterie a laktobacily).
BIFI PANGAMIN je přírodní přípravek, obsahující 50% kvasničné biomasy a 50% zakysaného odtučněného mléčného polotovaru. Pivovarské kvasnice jsou přírodním zdrojem vitaminů skupiny B, enzymů, stopových prvků a dalších látek, jejichž úloha je v organizmu nezastupitelná. Přítomnost užitečné mikroflory je významná zejména pro obnovu bakteriální rovnováhy po jejím porušení vlivem vnějších faktorů: při léčbě antibiotiky, vlivem ionizujícího záření, nesprávnou výživou, vlivem stresů apod. PANGAMIN BIFI podporuje zdravý proces trávení, funkci jater, ledvin a ostatních orgánů, má pozitivní vliv na imunitní systém. Rozhodujícím způsobem ovlivňuje vstřebávání důležitých živin. Doporučuje se při velké psychické nebo fyzické zátěži a sportovní činnosti.

Účinek prebiotik a probiotik
Prebiotika obsahují složky (například pivovarské kvasnice), které stimulují činnost prospěšné mikroflóry tlustého střeva. Prebiotika nabízejí substrát užitečným mikroorganizmům, čímž stimulují jejich množení. Probiotika jsou produkty, které obsahují jeden nebo více živých – vitálních mikrobiálních druhů působících na organizmus tak, že zlepšují složení střevní mikroflóry.

Účinky probiotických baktérií:
- Potlačují růst patogenních mikroorganizmů tvorbou kyseliny mléčné, octové a máselné (potlačují hnilobné procesy a působí proti zácpě).
- Působí imunostimulačně – ochranně proti patogenům (stimulují imunitu), zvyšují odolnost proti bakteriálním infekcím.
- Napomáhají obnovit normální střevní mikroflóru v období rekonvalescence, zvláště po antibiotické a radiační léčbě.
- Produkují vitaminy skupiny B (včetně B 12), vitamin K, ulehčují vstřebávání a využívání vitaminů.
- Zlepšují vstřebávání a efektivnější využití vícero druhů minerálů z potravy – vápníku, železa a některých mikroelementů a stopových prvků (zinku, mědi – významných z hlediska imunologických reakcí organizmu).
- Snižují obsah cholesterolu v krvi tím, že podporují vylučování žlučových kyselin z organizmu, čímž snižují nebezpečí kardio-vaskulárních onemocnění.
- Inhibicí hnilobných baktérií snižují obsah amoniaku a toxických aminů v krvi (například nitrozaminů), čímž snižují nebezpečí vzniku rakoviny tlustého střeva, jater a ledvin.


Aktuality

Síť lékáren

Hlučín (Lékárna u Hradeb)

www.lekarnauhradeb.cz

Hlučín (Lékárna Rovniny)

www.lekarna-rovniny.cz

Rýmařov (Lékárna Avion)

www.lekarna-avion.cz

Vrbno pod Pradědem (Lékárna Magnus)

www.lekarna-magnus.cz

Hať (Lékárna Hať)

www.lekarnahat.cz